De Twinny Load Fietsendrager E-Carrier Basic voor 2 fietsen 13-polig review

Beoordeling: (4.4/5)

"Twinny Load E-Carrier Basic: Veilig en gemakkelijk jouw fietsen vervoeren."

De Twinny Load E-Carrier Basic is een robuuste fietsendrager voor aan de trekhaak van de auto. Deze drager is geschikt voor het vervoeren van twee fietsen en wordt aangesloten op een 13-polige stekker. Door het kantelmechanisme is het mogelijk om ook bij de meeste auto's de kofferbak nog te openen wanneer de fietsen op de drager staan. De fietsendrager is zeer eenvoudig te monteren en af te stellen op de juiste hoogte en breedte, zodat hij op vrijwel elke auto past. De drager is stabiel en veilig dankzij de stevige bevestigingsarmen en de verstelbare wielgoten, die ervoor zorgen dat de fietsen stevig op de drager blijven staan. Een groot voordeel van deze fietsendrager is dat hij geschikt is voor elektrische fietsen en dus een hoger gewicht kan dragen dan de meeste andere fietsendragers. Daarnaast is de Twinny Load E-Carrier Basic ook inklapbaar, waardoor hij makkelijk op te bergen is als je hem niet gebruikt. Kortom, deze fietsendrager is een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar een stabiele, veilige en gebruiksvriendelijke oplossing om twee fietsen op de auto te vervoeren.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Maximaal aantal fietsen 2
Gewicht van de drager 14 kilogram
Afmetingen ingeklapt 73 x 22 x 58 centimeter
Kantelbaar ja
Geschikt voor elektrische fietsen ja
Geschikt voor 13-polige aansluiting ja
Materiaal Staal met kunststof onderdelen
Inclusief opbergtas nee

De Twinny Load Fietsendrager E-Carrier Basic voor 2 fietsen 13-polig in één oogopslag

Twinny Load Fietsendrager e-Carrier Basic voor 2 Fietsen, 13-polig

De Twinny Load Fietsendrager E-Carrier Basic is een handige fietsendrager waarmee je twee fietsen veilig en eenvoudig kunt vervoeren. Deze driehoekige fietsendrager is gemaakt van sterk materiaal en biedt een stevige basis voor je fietsen. Met een draagvermogen van maximaal 60 kilogram is deze fietsendrager geschikt voor de meeste fietsen.

Een groot voordeel van de Twinny Load Fietsendrager E-Carrier Basic is dat deze gemakkelijk te monteren is en geschikt is voor vrijwel alle trekhaaksoorten. De fietsendrager is eenvoudig op de trekhaak te bevestigen en vast te zetten met een draaiknop. Daarnaast is deze fietsendrager voorzien van een kantelfunctie, waardoor je nog gemakkelijker bij de achterbak van je auto kunt komen.

Deze fietsendrager beschikt over een 13-polige stekker, waarmee je de achterlichten en remlichten van je auto kunt aansluiten. Hierdoor zijn je fietsen goed zichtbaar in het verkeer en voorkom je ongelukken. Deze fietsendrager is geschikt voor zowel elektrische fietsen als gewone fietsen en beschikt over een brede wielgoten en frameklemmen, waarmee je je fietsen stevig vastzet.

De Twinny Load Fietsendrager E-Carrier Basic is een uitstekende keuze voor wie regelmatig fietsen wil vervoeren. Deze fietsendrager biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en is eenvoudig te gebruiken. Dankzij de kantelfunctie en de stevige bevestiging is dit een betrouwbare fietsendrager waar je lange tijd plezier van zult hebben.

In het kort:

 • Geschikt voor 2 fietsen
 • Draagvermogen van maximaal 60 kilogram
 • Gemakkelijk te monteren en geschikt voor vrijwel alle trekhaaksoorten
 • Kantelfunctie voor eenvoudige toegang tot de achterbak van je auto
 • Voorzien van 13-polige stekker voor aansluiting op achterlichten en remlichten
 • Geschikt voor zowel elektrische fietsen als gewone fietsen
 • Brede wielgoten en frameklemmen voor stevige bevestiging van je fietsen

Wat vinden we goed aan de Twinny Load Fietsendrager E-Carrier Basic voor 2 fietsen 13-polig

Twinny Load Fietsendrager e-Carrier Basic voor 2 Fietsen, 13-polig

- De Twinny Load Fietsendrager E-Carrier Basic is geschikt voor het vervoeren van 2 fietsen.
- Deze fietsendrager is stabiel en veilig. De fietsen worden stevig vastgezet op de drager en kunnen tijdens het rijden niet bewegen.
- De drager is makkelijk te monteren op de trekhaak en is voorzien van een 13-polige aansluiting.
- Het is mogelijk om de drager te kantelen, waardoor de achterklep van de auto nog steeds geopend kan worden.
- De Twinny Load Fietsendrager E-Carrier Basic is gemaakt van stevig materiaal en kan hierdoor lang meegaan.
- De drager is geschikt voor elektrische fietsen en kan een belasting tot maximaal 60 kg aan.
- De prijs-kwaliteitverhouding van deze fietsendrager is uitstekend. Hij is betaalbaar en heeft toch een goede kwaliteit.
- Voor extra veiligheid is de drager voorzien van een achterlicht en remlicht. Dit zorgt ervoor dat de fietsen goed zichtbaar zijn tijdens het rijden.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Twinny Load Fietsendrager e-Carrier Basic voor 2 Fietsen, 13-polig
- De Twinny Load Fietsendrager E-Carrier Basic is vrij zwaar en lastig te tillen, zeker voor één persoon. Het gewicht kan een uitdaging vormen bij het bevestigen en verwijderen van de drager van de trekhaak.
- Het bevestigen van de fietsen aan de drager kan wat gepriegel zijn, vooral als je dikkere frames of andere afwijkende fietsen hebt. De klemmen zijn niet altijd even gemakkelijk vast te zetten en kunnen soms losraken tijdens het rijden.
- De E-Carrier Basic is niet inklapbaar, wat betekent dat hij veel opbergruimte inneemt in de garage of schuur als je hem niet gebruikt. Dit kan een nadeel zijn als je weinig opbergruimte hebt.
- De 13-polige aansluiting van de drager kan compatibiliteitsproblemen opleveren met oudere auto's die alleen een 7-polige aansluiting hebben. Dit kan betekenen dat je een adapter nodig hebt om de drager te kunnen gebruiken.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Lichtgewicht
 • Stevig
 • Makkelijk op te bergen
 • Snel te monteren
 • Past op e-bikes
 • Verstelbare wielgoten
Nadelen
 • Niet kantelbaar
 • Niet uitbreidbaar voor meer fietsen

Advies voor kopers

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare fietsendrager om uw fietsen op een veilige en gemakkelijke manier mee te nemen op vakantie? Dan is de Twinny Load Fietsendrager E-Carrier Basic voor 2 fietsen met 13-polige aansluiting wellicht iets voor u.

Deze fietsendrager is geschikt voor het vervoeren van maximaal 2 fietsen met een gezamenlijk gewicht van 60 kg. Het is belangrijk om voor aankoop goed te controleren of uw trekhaak geschikt is voor deze fietsendrager en of u beschikt over een 13-polige aansluiting.

De Twinny Load Fietsendrager E-Carrier Basic is gemakkelijk te monteren en te gebruiken. De fietsen worden vastgezet met behulp van frameklemmen en riemen, waardoor ze stevig op de drager staan. De drager is voorzien van een kantelfunctie, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de kofferbak van uw auto.

De fietsendrager is ook nog eens inklapbaar en daardoor gemakkelijk op te bergen wanneer u hem niet gebruikt. Kortom, de Twinny Load Fietsendrager E-Carrier Basic voor 2 fietsen met 13-polige aansluiting is een uitstekende keuze voor iedereen die zijn fietsen veilig en gemakkelijk wil meenemen op vakantie.

Conclusie

Twinny Load Fietsendrager e-Carrier Basic voor 2 Fietsen, 13-polig

De Twinny Load Fietsendrager E-Carrier Basic voor 2 fietsen met 13-polige aansluiting is een geweldige optie voor mensen die graag hun fietsen willen vervoeren zonder zich zorgen te maken over beschadigingen, verlies of diefstal. Het is een degelijk en stevig apparaat dat gemakkelijk te monteren is op de, in vele gevallen, achterklep of de trekhaak van je auto. Bovendien is de fietsendrager geschikt voor elektrische fietsen. Dankzij de gebruiksvriendelijke koppeling zal je in staat zijn de fietsendrager binnen enkele minuten op je auto te monteren. De fietsendrager voelt zeer stevig aan en je kan erop vertrouwen dat hij onderweg niet zal losraken. De fietsen staan op de drager stevig op hun plek door middel van de wielgoten. Dit maakt het gemakkelijk om fietsen op de drager te laden en te lossen. De Twinny Load Fietsendrager E-Carrier Basic voor 2 fietsen met 13-polige aansluiting biedt vele beveiligingsfuncties zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat de fietsen beschadigd raken of gestolen worden. Het is mogelijk om de fietsendrager op slot te doen en bovendien zijn de wielgoten voorzien van een spanband. Hiermee kan je eenvoudig de wielen van de fietsen vastzetten zodat ze niet kunnen bewegen tijdens het rijden. Met behulp van deze fietsendrager kan je zonder problemen twee fietsen vervoeren. Bovendien is de drager geschikt voor elektrische fietsen en kan hij een totaal gewicht van 60 kg dragen. Dat betekent dat zelfs twee zware elektrische fietsen geen probleem zullen zijn. Het enige nadeel van deze fietsendrager, is dat het lossen en laden soms lastig kan zijn. Als je de fietsen op de laagste standaard hebt staan dan kan het voorkomen dat ze elkaar in de weg zitten. Dit is echter slechts een klein nadeel en zal geen invloed hebben op de prestaties van de fietsendrager. Al met al is de Twinny Load Fietsendrager E-Carrier Basic voor 2 fietsen met 13-polige aansluiting een geweldige optie voor iedereen die hun fietsen veilig en gemakkelijk wil vervoeren. De fietsendrager is eenvoudig te monteren, biedt vele beveiligingsfuncties en kan twee elektrische fietsen dragen. Het enige verbeterpunt zou kunnen zijn dat het lossen en laden soms lastig kan zijn, maar dat zal voor de meeste mensen geen probleem zijn.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Twinny Load Fietsendrager e-Carrier Basic voor 2 Fietsen, 13-polig

© 2024 Beste Fietsendrager, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten