De Carpoint Fietsdrager Trekhaak review

Beoordeling: (4.1/5)

"Ontdek de eenvoud en veiligheid van de Carpoint Fietsdrager voor de Trekhaak"

De Carpoint Fietsdrager voor op de trekhaak is een handig hulpmiddel om veilig en gemakkelijk fietsen te vervoeren achterop de auto. Deze fietsdrager is geschikt voor twee fietsen en beschikt over een kentekenplaathouder, wat voldoet aan de Europese normen. Dit betekent dat de fietsen ook op vakanties in het buitenland vervoerd kunnen worden zonder problemen. De fietsdrager is eenvoudig te monteren en te demonteren. Bovendien is hij makkelijk op te klappen en op te bergen in de kofferbak. Daarnaast is de fietsdrager voorzien van een eenvoudig kliksysteem om de fietsen op de drager te bevestigen. Met deze fietsdrager kunt u onbezorgd op pad met uw fietsen achterop de auto. De Carpoint Fietsdrager is een betrouwbaar product dat voldoet aan alle Europese normen.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Maximaal aantal fietsen 2
Geschikt voor elektrische fietsen Ja
Inklapbaar Ja
Eigen gewicht 14 kg
Maximaal belastbaar gewicht 60 kg
Geschikt voor alle trekhaakmaten Ja
Montage zonder gereedschap Nee

De Carpoint Fietsdrager Trekhaak in één oogopslag

Carpoint Fietsdrager - trekhaak - + kentekenplaathouder

De Carpoint fietsdrager voor op de trekhaak is een handige en praktische oplossing voor het vervoeren van fietsen. Deze fietsendrager is geschikt voor twee fietsen en past op vrijwel alle trekhaak-aansluitingen. De fietsendrager is eenvoudig te monteren en te demonteren en kan snel worden opgezet. De fietsendrager is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, waardoor hij bestand is tegen alle weersomstandigheden en een lange levensduur heeft. De drager is voorzien van alle nodige beveiligingen om de fietsen veilig te vervoeren en te beschermen tijdens het rijden. Het ontwerp van de Carpoint fietsdrager is zodanig dat er voldoende ruimte is tussen de fietsen, waardoor ze niet met elkaar in conflict komen. De drager heeft ook een kantelfunctie, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de kofferbak, zelfs met de fietsen nog op de drager. Een ander handig kenmerk van deze fietsendrager is de kentekenplaathouder. Hierdoor hoef je geen extra kentekenplaat aan de achterkant van de fietsendrager te bevestigen. Zowel qua gebruiksgemak als qua veiligheid is de Carpoint fietsdrager voor op de trekhaak een uitstekende keuze. Je kunt zonder zorgen op pad gaan en genieten van een dagje fietsen. Kortom, de Carpoint fietsdrager voor op de trekhaak is een robuuste, praktische en handige oplossing voor het vervoeren van twee fietsen. Met zijn stevige constructie, kantelfunctie en kentekenplaathouder is dit een must-have voor elke fietser.

Wat vinden we goed aan de Carpoint Fietsdrager Trekhaak

Carpoint Fietsdrager - trekhaak - + kentekenplaathouder

- De Carpoint fietsdrager is gemakkelijk te bevestigen op de trekhaak van de auto.
- De fietsdrager heeft een kentekenplaathouder waardoor de kentekenplaat goed zichtbaar blijft tijdens het vervoeren van fietsen.
- De fietsdrager is geschikt voor het vervoeren van twee fietsen van maximaal 15 kilo per stuk.
- De fietsdrager heeft rubberen bescherming voor de fietsen zodat deze niet beschadigen tijdens het vervoeren.
- De fietsdrager is inklapbaar en hierdoor gemakkelijk op te bergen.
- Door het ontwerp van de fietsdrager is deze geschikt voor verschillende soorten fietsen, zoals racefietsen en mountainbikes.
- De Carpoint fietsdrager is van goede kwaliteit en gaat daarom lang mee.
- De prijs-kwaliteitverhouding van deze fietsdrager is erg goed.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Carpoint Fietsdrager - trekhaak - + kentekenplaathouder
- De fietsdrager is vrij zwaar en onhandig in gebruik
- De kentekenplaathouder is wat aan de kleine kant, waardoor het niet altijd goed zichtbaar is
- De bevestigingsriemen zijn niet altijd even stevig en kunnen losraken tijdens het rijden
- De prijs van de fietsdrager is wat aan de hoge kant, zeker gezien de minder goede punten
- De fietsdrager biedt geen optie om een extra fiets toe te voegen, waardoor het minder geschikt is voor gezinnen

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Geschikt voor verschillende soorten fietsen
  • Stevig en veilig ontwerp
  • Inclusief kentekenplaathouder
Nadelen
  • Maximaal 2 fietsen
  • Niet inklapbaar
  • Niet geschikt voor e-bikes

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een stevige fietsdrager voor op de trekhaak van je auto, dan is de Carpoint fietsdrager zeker het overwegen waard. Deze fietsdrager kan namelijk tot wel drie fietsen tegelijk dragen en heeft een maximaal draagvermogen van 45 kilogram. Dat betekent dat deze fietsdrager geschikt is voor vrijwel alle soorten fietsen, waaronder e-bikes.

Een ander groot pluspunt van deze fietsdrager is dat hij gemakkelijk te monteren is op de trekhaak van je auto. Dankzij de meegeleverde kentekenplaathouder kun je de drager bovendien volledig legaal gebruiken op de openbare weg. En als je de fietsdrager niet gebruikt, kun je hem compact opvouwen en opbergen in de meegeleverde opbergtas.

Het enige nadeel van deze fietsdrager is dat hij niet geschikt is voor auto's met een afwijkende trekhaak, zoals een flens- of doortrekhaket. Controleer dus altijd goed of deze fietsdrager compatibel is met jouw trekhaak voordat je hem aanschaft.

Al met al is de Carpoint fietsdrager een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stevige en praktische fietsdrager voor op de trekhaak. Dankzij het grote draagvermogen, de eenvoudige montage en de compacte opbergmogelijkheid is deze fietsdrager ideaal voor zowel korte als lange fietsvakanties.

Conclusie

Carpoint Fietsdrager - trekhaak - + kentekenplaathouder

Als je op zoek bent naar een fietsdrager voor op je trekhaak, dan is de Carpoint Fietsdrager een goede optie. De drager is stevig en kan gemakkelijk twee fietsen dragen. Daarnaast is het ontwerp van de drager zo gemaakt dat het ook mogelijk is om de kentekenplaat te bevestigen. Dit kan handig zijn wanneer je de drager gebruikt op de openbare weg.

Een groot voordeel van de Carpoint Fietsdrager is dat deze gemakkelijk te monteren is. De drager wordt geleverd met een handleiding en alle benodigde onderdelen. Hierdoor kun je de drager binnen een mum van tijd monteren, zonder dat je hier speciale kennis voor nodig hebt.

Ook is de Carpoint Fietsdrager erg stevig en van goede kwaliteit. De drager is gemaakt van hoogwaardige materialen en kan gemakkelijk twee fietsen dragen. Hierdoor kun je veilig en zonder zorgen je fietsen meenemen op vakantie of tijdens een dagje weg.

Een nadeel van de Carpoint Fietsdrager is dat deze niet geschikt is voor alle typen fietsen. Zo kan de drager problemen hebben met fietsen met een afwijkend frame, zoals een damesfiets of een fiets met een extra dikke buis. Ook kan de drager lastig te gebruiken zijn wanneer je zware elektrische fietsen wilt meenemen.

Al met al is de Carpoint Fietsdrager een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een stevige en gemakkelijk te monteren fietsdrager voor op je trekhaak. Houd er echter wel rekening mee dat de drager niet geschikt is voor alle typen fietsen en dat het gewicht van de fietsen beperkt is.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Carpoint Fietsdrager - trekhaak - + kentekenplaathouder

© 2024 Beste Fietsendrager, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten