De Thule EasyFold XT 965 Fix4Bike review

Beoordeling: (4.3/5)

Thule EasyFold XT 965: De Efficiënte Oplossing voor Fietsvervoer op de Trekhaak

Ben je op zoek naar een fietsendrager die makkelijk te installeren is en waarmee je veilig en comfortabel twee fietsen kan vervoeren op je trekhaak? Dan is de Thule Easyfold XT 965 Fix4Bike wellicht iets voor jou. Deze fietsendrager is speciaal ontworpen voor het vervoeren van twee fietsen en is geschikt voor 13-polige stekkers. De Easyfold XT 965 is eenvoudig op de trekhaak te bevestigen en tevens gemakkelijk inklapbaar. Deze fietsendrager is uitgerust met een kantelfunctie, waardoor je de kofferbak gemakkelijk kunt openen zonder de fietsendrager te hoeven demonteren. De fietsen staan op afstand van elkaar, waardoor er weinig kans is op schade tijdens het rijden. De Easyfold XT 965 is geschikt voor fietsen met verschillende afmetingen en frame-ontwerpen en is ontworpen met het oog op stabiliteit tijdens het rijden. Al met al is de Thule Easyfold XT 965 Fix4Bike een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een makkelijk te monteren, stabiele en veilige fietsendrager. Benieuwd naar meer details over dit topmodel van Thule? Lees dan snel verder!

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Maximaal aantal fietsen 2
Geschikt voor trekhaak Ja
Inklapbaar Ja
Eigen gewicht 17,9 kg
Maximaal belastbaar gewicht 60 kg
Geschikt voor elektrische fietsen Ja
Kantelbaar Ja

De Thule EasyFold XT 965 Fix4Bike in één oogopslag

Thule EasyFold XT 965 FIX4BIKE - Passend op FIX4BIKE trekhaak - 2 fietsen - 13 polig

Als je een fervent fietser bent en graag je fietsen meeneemt op vakantie, dan is de Thule EasyFold XT 965 - Fix4Bike een absolute must-have. Dit fietsendrager systeem is zeer eenvoudig in gebruik en is speciaal ontworpen om op de Fix4Bike trekhaak te passen, waarbij het mogelijk is om twee fietsen veilig te transporteren.

De Thule EasyFold XT 965 - Fix4Bike is voorzien van een kantelsysteem, wat het eenvoudig maakt om de drager te gebruiken en te monteren. Het kantelmechanisme is zo ontworpen dat het gemakkelijk is om de fietsen op te laden en af te laden, zodat je niet in de weer hoeft te zijn met ingewikkelde hulpmiddelen om de fietsen op hun plek te houden.

De EasyFold XT 965 is ook voorzien van een handig opbergcompartiment, waarin je eenvoudig je gereedschap, reserveonderdelen of bagage kunt meenemen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat alles netjes en veilig opgeborgen is tijdens het vervoer.

Het EasyFold XT 965 - Fix4Bike systeem wordt geleverd met een 13-polige stekker waarmee je het systeem kunt aansluiten op de stroomvoorziening van je auto. Hierdoor kun je eenvoudig je fietsen opladen, zelfs tijdens het rijden.

De Thule EasyFold XT 965 - Fix4Bike is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam. Het ontwerp is slank en modern, waardoor dit fietsendrager systeem er niet alleen goed uitziet, maar ook uitstekende prestaties levert.

Al met al is de Thule EasyFold XT 965 - Fix4Bike een fantastisch product voor iedereen die zijn fietsen gemakkelijk en veilig wil vervoeren tijdens het reizen. Het is een bijzonder functionele, gebruiksvriendelijke en duurzame fietsendrager die je veel voordelen biedt en je vakanties nog leuker maakt.

Wat vinden we goed aan de Thule EasyFold XT 965 Fix4Bike

Thule EasyFold XT 965 FIX4BIKE - Passend op FIX4BIKE trekhaak - 2 fietsen - 13 polig

- De Thule EasyFold XT 965 FIX4BIKE is zeer eenvoudig te monteren op de trekhaak van de auto, wat het gebruiksgemak ten goede komt.
- Het fietsenrek is geschikt voor het vervoeren van maar liefst twee fietsen, wat het een zeer geschikt product maakt voor fietsliefhebbers die graag samen op pad gaan.
- Dankzij de kantelfunctie van het rek is het mogelijk om de kofferbak van de auto te openen zonder het fietsenrek te hoeven demonteren.
- De fietsendragers zijn voorzien van een afsluitbare knop waardoor de fietsen goed en veilig vaststaan tijdens het transport.
- Het product heeft een zeer stevige constructie en is geschikt voor het vervoeren van elektrische fietsen.
- Tijdens het transport worden de fietsen goed beschermd tegen beschadigingen, mede dankzij de verstelbare framehouders die zich automatisch aanpassen aan de fiets.
- Omdat het fietsenrek eenvoudig op te vouwen is, neemt het weinig ruimte in beslag wanneer het niet in gebruik is.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Thule EasyFold XT 965 FIX4BIKE - Passend op FIX4BIKE trekhaak - 2 fietsen - 13 polig
1. De prijs van het product is vrij hoog ten opzichte van vergelijkbare fietsendragers op de markt.
2. Het gewicht van de fietsendrager is vrij zwaar, wat het lastig kan maken om deze te tillen en te bevestigen op de trekhaak.
3. De montage van de fietsendrager op de trekhaak kan enige tijd en moeite kosten, vooral als het de eerste keer is dat je dit doet.
4. De fietsendrager biedt weinig bescherming tegen beschadiging van de fietsen tijdens transport, omdat er geen beschermende materialen worden meegeleverd.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Eenvoudig te monteren en demonteren
  • Stevig en stabiel voor twee fietsen
  • Inklapbaar voor compact opbergen
  • Compatibel met verschillende trekhaakmaten
  • Voorzien van antidiefstalmaatregelen
  • Inclusief handige opbergtas
Nadelen
  • Aan de prijzige kant
  • Niet geschikt voor elektrische fietsen
  • Redelijk zwaar in gewicht

Advies voor kopers

De Thule Easyfold XT 965 is een fietsendrager die geschikt is voor trekhaakmontage en geschikt voor het vervoeren van maximaal 2 fietsen. Deze fietsendrager is voorzien van een 13-polige aansluiting en heeft een kantelfunctie, waardoor het mogelijk is om de drager met fietsen te kantelen zodat je nog steeds bij de achterklep van je auto kunt.

De Thule Easyfold XT 965 is een stabiele, stevige fietsendrager die eenvoudig te monteren is op de trekhaak van je auto. Het product wordt compleet geleverd met een gebruiksaanwijzing, die kunnen goed van pas komen bij het monteren van de fietsendrager en het bevestigen van je fietsen.

Een belangrijk aandachtspunt bij het gebruik van deze fietsendrager is dat je goed moet opletten dat het totale gewicht van de fietsen niet meer is dan 60 kilogram. Dit is het maximale gewicht dat door deze fietsendrager kan worden gedragen. Ook is het belangrijk om de fietsen goed vast te zetten met riemen, zodat ze op hun plaats blijven tijdens het rijden.

Als je kiest voor de Thule Easyfold XT 965, dan weet je zeker dat je een kwalitatief hoogwaardige fietsendrager in handen hebt. Thule staat bekend om zijn duurzame, betrouwbare producten en de Easyfold XT 965 is geen uitzondering daarop.

Al met al is deze fietsendrager een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, betrouwbare manier om zijn fietsen mee te nemen op vakantie of tijdens een weekendje weg. Met de Thule Easyfold XT 965 kun je er zeker van zijn dat je fietsen veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen.

Conclusie

Thule EasyFold XT 965 FIX4BIKE - Passend op FIX4BIKE trekhaak - 2 fietsen - 13 polig

De Thule EasyFold XT 965 is zonder enige twijfel een van de beste fietsendragers op de markt. Met zijn ongeëvenaarde stabiliteit en gebruiksgemak is het een absolute must-have voor iedereen die regelmatig met zijn fiets reist. De dragers zijn geschikt voor elk soort fiets, van racefietsen tot zware mountainbikes, en bieden voldoende ruimte voor twee stuks. Een van de meest opvallende kenmerken van deze fietsendrager is zijn robuuste en duurzame constructie. De Thule EasyFold XT 965 is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen in termen van stabiliteit en veiligheid. Het is uitgerust met een ingenieus kantelmechanisme dat het gemakkelijk maakt om uw fietsen te laden en te lossen. Bovendien laat de Thule EasyFold XT 965 zich heel gemakkelijk opvouwen, zodat hij minimale opslagruimte inneemt wanneer je hem niet gebruikt. Dit is een ongelooflijk handige functie voor mensen die niet voldoende ruimte hebben om hun fietsendrager op te slaan wanneer hij niet in gebruik is. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om de dragers mee te nemen op vakantie of naar evenementen. Een ander pluspunt van de Thule EasyFold XT 965 is het gebruiksgemak. Stuurprogramma's hoeven geen speciale vaardigheden te hebben om deze fietsendrager te gebruiken. De dragers zijn zeer intuïtief en ontworpen om te worden gebruikt door mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Dit maakt het een perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een snel, veilig en betrouwbaar transportsysteem voor hun fietsen. Al met al is de Thule EasyFold XT 965 een topklasse fietsendrager die uitblinkt in stabiliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Hij is ontworpen met het oog op de behoeften van elke fietser en is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om hun fietsen te vervoeren. Als je op zoek bent naar een gegarandeerd veilige en betrouwbare manier om je fietsen te vervoeren, dan is dit de fietsendrager voor jou.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Thule EasyFold XT 965 FIX4BIKE - Passend op FIX4BIKE trekhaak - 2 fietsen - 13 polig

© 2024 Beste Fietsendrager, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten