De Twinny Load Fietsendrager E-Carrier II review

Beoordeling: (4.4/5)

"Twinny Load E-Carrier II: De ideale fietsendrager voor veilig en gemakkelijk vervoer van twee fietsen op de trekhaak!"

De Twinny Load fietsendrager E-Carrier II is een kantelbare trekhaak fietsendrager, geschikt voor het vervoeren van maximaal 2 fietsen. De drager is uitgerust met een afsluitbaar systeem om de fietsen veilig te bevestigen en te vervoeren. De E-Carrier II kan eenvoudig op de trekhaak worden gemonteerd en is daarnaast voorzien van een handig kantelmechanisme, zodat de achterklep van de auto nog bereikbaar blijft. De Twinny Load fietsendrager E-Carrier II is gemaakt van hoogwaardige materialen en is daarom duurzaam en weersbestendig. De drager heeft tevens een compact design en is eenvoudig op te bergen. Al met al is de Twinny Load fietsendrager E-Carrier II een ideale oplossing voor het veilig en gemakkelijk vervoeren van fietsen op de trekhaak van de auto. Dankzij het kantelmechanisme kan de achterklep nog geopend worden, wat de drager erg praktisch maakt in gebruik.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Maximum aantal fietsen 2
Gewicht 14,8 kg
Maximaal draaggewicht 60 kg
Kantelbaar Ja
Opvouwbaar Ja
Afsluitbaar Ja
Geschikt voor elektrische fietsen Ja

De Twinny Load Fietsendrager E-Carrier II in één oogopslag

Twinny Load Fietsendrager e-Carrier II - Kantelbaar - Trekhaak - 2 Fietsen - afsluitbaar

De Twinny Load Fietsendrager E-Carrier II is de ideale oplossing voor het vervoeren van 2 fietsen op de trekhaak van je auto. Deze fietsendrager is gemakkelijk te installeren en biedt volledige ondersteuning voor elektrische fietsen met een gewicht tot 60 kg. De E-Carrier II is een kantelbare fietsendrager, wat betekent dat je gemakkelijk toegang hebt tot de kofferbak van je auto, zelfs als de fietsen op de drager staan. Een ander groot voordeel van de E-Carrier II is dat deze afsluitbaar is, waardoor je je fietsen veilig kunt opbergen en vervoeren. De fietsendrager kan eenvoudig worden vergrendeld op de trekhaak, terwijl de fietsen op hun plek worden gehouden door vergrendelbare framehouders. Dit geeft je gemoedsrust en zekerheid tijdens langere reizen. De E-Carrier II heeft ook een kantelsysteem dat het laden en lossen van fietsen eenvoudiger maakt. Je kunt de drager laten zakken, zodat hij op de grond rust, waardoor je je fietsen gemakkelijker kunt plaatsen of verwijderen. Het is ook een handige manier om de fiets te bevestigen of los te maken van de framehouders. De E-Carrier II is erg stabiel en kan door middel van een handmatig koppelsysteem veilig worden bevestigd. Dit betekent dat de drager niet alleen stabiel blijft tijdens het rijden, maar ook bij het manoeuvreren en parkeren. Als je je E-Carrier II niet gebruikt, kun je hem gemakkelijk opbergen. De fietsendrager is compact en kan worden opgevouwen, waardoor hij weinig ruimte inneemt in je garage of kofferbak. Dit maakt het een handige oplossing voor mensen die van plan zijn om de drager niet constant op de auto te laten zitten. Kortom, de Twinny Load Fietsendrager E-Carrier II is een veelzijdige en gemakkelijk te gebruiken fietsendrager die perfect is voor het vervoeren van elektrische fietsen op de trekhaak van je auto. Met zijn kantelsysteem, afsluitbaarheid, stabiliteit en compactheid is deze fietsendrager een populaire keuze voor fietsliefhebbers overal ter wereld.

Wat vinden we goed aan de Twinny Load Fietsendrager E-Carrier II

Twinny Load Fietsendrager e-Carrier II - Kantelbaar - Trekhaak - 2 Fietsen - afsluitbaar

- De Twinny Load fietsendrager is zeer gemakkelijk te monteren op de trekhaak van de auto. De handleiding is duidelijk en de drager zit snel en stevig vast.
- Het kantelmechanisme is heel handig, waardoor je gemakkelijk bij de kofferbak van de auto kunt zonder eerst de fietsen van de drager af te moeten halen.
- De drager is geschikt voor twee fietsen en is eenvoudig op maat te stellen voor verschillende fietsen. Ook zijn de bevestigingsriemen stevig en goed verstelbaar.
- De drager is afsluitbaar, wat zorgt voor extra veiligheid en zekerheid dat je fietsen niet gestolen worden tijdens het reizen.
- De fietsendrager is van hoogwaardige kwaliteit en voelt solide en stevig aan. Het materiaal is duurzaam en zal waarschijnlijk lang meegaan.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Twinny Load Fietsendrager e-Carrier II - Kantelbaar - Trekhaak - 2 Fietsen - afsluitbaar
1. De handleiding van de Twinny Load Fietsendrager E-Carrier II is onduidelijk en biedt weinig hulp bij het monteren van de drager. Hierdoor kan het installeren van de drager lastig zijn, vooral voor mensen zonder technische kennis.
2. De kantelbaarheid van de drager is handig voor het openen van de achterklep, maar het vergt wel wat kracht om de drager in de gekantelde positie te krijgen. Dit kan lastig zijn voor mensen die niet erg sterk zijn.
3. De afmetingen van de drager zijn groot en log, waardoor het lastig kan zijn om de drager op te bergen en te vervoeren wanneer deze niet in gebruik is.
4. De prijs van de Twinny Load Fietsendrager E-Carrier II is relatief hoog in vergelijking met andere fietsendragers op de markt, waardoor het mogelijk niet de beste keuze is voor mensen met een beperkt budget.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Makkelijk te installeren
  • Ruimtebesparend bij opbergen
  • Stevige en veilige bevestiging
  • Inclusief afsluitbare fietshouders
  • Kantelbaar voor toegang tot achterklep
  • Geschikt voor diverse fietsen
Nadelen
  • Niet geschikt voor E-bikes met hoge gewicht
  • Geen oprijgoot voor makkelijker laden

Advies voor kopers

Een fietsendrager is een waardevolle investering voor iedereen die vaak met de auto op pad gaat en zijn of haar fietsen mee wil nemen. De Twinny Load Fietsendrager E-Carrier II is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een kantelbare trekhaakdrager voor twee fietsen. Hieronder lees je waarom.

Allereerst is de E-Carrier II eenvoudig te monteren op vrijwel ieder type trekhaak. Het kliksysteem maakt het mogelijk de drager snel en gemakkelijk op en af de trekhaak te zetten en de afsluitbare knoppen zorgen ervoor dat de drager stevig vastzit.

Een ander groot voordeel van deze fietsendrager is dat hij heel gemakkelijk kantelbaar is. Dit betekent dat je met de E-Carrier II probleemloos bij de achterbak kunt, zelfs als de fietsendrager geladen is. Dit maakt het heel gemakkelijk om spullen uit de auto te halen of erin te zetten zonder eerst de fietsen eraf te hoeven halen.

De Twinny Load E-Carrier II heeft een maximaal draagvermogen van 60 kg en kan gemakkelijk twee fietsen dragen. De fietsendrager beschikt over uitstekende bevestigingsarmen om de fietsen stevig vast te zetten. Hierdoor blijven de fietsen veilig en stabiel tijdens het transport. Je kunt de armen ook zodanig afstellen dat ze geschikt zijn voor verschillende soorten fietsen, waaronder ook e-bikes.

Samenvattend is de Twinny Load Fietsendrager E-Carrier II een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, kantelbare trekhaakdrager voor twee fietsen. Het is een solide en gemakkelijk te gebruiken fietsendrager die je veiligheid en kwaliteit biedt tijdens het vervoeren van je fietsen.

Conclusie

Twinny Load Fietsendrager e-Carrier II - Kantelbaar - Trekhaak - 2 Fietsen - afsluitbaar

De Twinny Load Fietsendrager E-Carrier II is een zeer solide en stevige fietsendrager die gemakkelijk op een trekhaak kan worden gemonteerd. Met gepatenteerde Snelkoppeling en kantelfunctie is het mogelijk om gemakkelijk bij de kofferbak te komen zonder dat de fietsendrager losgekoppeld hoeft te worden. Hierdoor is de Twinny Load Fietsendrager E-Carrier II bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik en lange reizen. De Twinny Load Fietsendrager E-Carrier II biedt plaats aan twee fietsen en is geschikt voor alle soorten fietsen, van stadsfietsen tot elektrische fietsen omdat de drager een maximaal draagvermogen van 60 kilo heeft. De fietsendrager is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. De wielen van de fietsen kunnen eenvoudig in de wielgoten worden geplaatst en de rest van de fietsen worden vastgezet met robuuste spanbanden. Een groot voordeel van de Twinny Load Fietsendrager E-Carrier II is dat deze afsluitbaar is. Hierdoor kun je met een gerust hart je fietsen achterlaten wanneer je bijvoorbeeld inkopen gaat doen. Daarnaast past deze fietsendrager op vrijwel elke trekhaak en is hij eenvoudig te monteren dankzij de meegeleverde handleiding en gereedschap. Een ander groot voordeel van de Twinny Load Fietsendrager E-Carrier II is dat deze kantelbaar is. Hierdoor is het mogelijk om bij de kofferbak te komen zonder dat de fietsendrager losgekoppeld hoeft te worden. Dit is vooral handig tijdens lange reizen waar je regelmatig bij de kofferbak moet zijn. Het enige nadeel van de Twinny Load Fietsendrager E-Carrier II is dat deze geen opbergtassen of hoes heeft om het opbergen gemakkelijker te maken. Hierdoor kan het lastiger zijn om de fietsendrager op te bergen wanneer deze niet wordt gebruikt. Kortom, de Twinny Load Fietsendrager E-Carrier II is een uitstekende fietsendrager die gemakkelijk te gebruiken is en geschikt is voor dagelijks gebruik en lange reizen. Het biedt plaats aan twee fietsen en heeft een maximaal draagvermogen van 60 kilo. Het kantelbare ontwerp maakt het gemakkelijk om bij de kofferbak te komen en de afsluitbare bevestiging zorgt ervoor dat je met een gerust hart je fietsen achter kunt laten. Dus als je op zoek bent naar een fietsendrager die betrouwbaar, stevig en gebruiksvriendelijk is, dan is de Twinny Load Fietsendrager E-Carrier II zeker de moeite waard.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Twinny Load Fietsendrager e-Carrier II - Kantelbaar - Trekhaak - 2 Fietsen - afsluitbaar

© 2024 Beste Fietsendrager, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten