De Thule EasyFold 931 Fietsendrager 2 E-bikes 13-polig Kantelbaar review

Beoordeling: (4/5)

"De Thule EasyFold 931: de ultieme fietsendrager voor e-bikes!"

De Thule Easyfold 931 fietsendrager is speciaal ontworpen voor het vervoeren van twee elektrische fietsen en heeft een laadvermogen van maximaal 60 kg. De drager is voorzien van een 13-polige stekkeraansluiting en is kantelbaar, zodat je eenvoudig toegang hebt tot de achterbak van je auto. Daarnaast beschikt de Thule Easyfold 931 over een handig kantelsysteem, waardoor je de fietsen eenvoudig op de drager kunt plaatsen en bevestigen. Bovendien is de fietsendrager gemakkelijk te monteren en weer te demonteren en kan deze compact worden opgevouwen, zodat je hem eenvoudig kunt opbergen. Kortom, de Thule Easyfold 931 fietsendrager is een uitstekende keuze voor iedereen die regelmatig elektrische fietsen wil vervoeren en op zoek is naar een betrouwbare, veilige en gebruiksvriendelijke fietsendrager.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Maximaal aantal fietsen 2
Geschikt voor elektrische fietsen Ja
Kantelbaar voor gemakkelijke toegang kofferbak Ja
Gewicht 17,9 kg
Maximaal belastbaar gewicht 60 kg
Inklapbaar voor compacte opslag Ja
Makkelijk te bevestigen op de trekhaak Ja

De Thule EasyFold 931 Fietsendrager 2 E-bikes 13-polig Kantelbaar in één oogopslag

Thule EasyFold 931 Fietsendrager - 2 E-bikes - 13 polig - Kantelbaar

De Thule EasyFold 931 fietsendrager is een apparaat waarmee u moeiteloos twee elektrische fietsen kunt vervoeren. Deze drager is compatibel met auto's met een 13-polige aansluiting en kan gemakkelijk worden gekanteld, zodat u eenvoudig bij het achterste deel van uw voertuig kunt.

Een van de belangrijkste voordelen van de Thule EasyFold 931 is de gebruiksvriendelijkheid ervan. Het monteren van de drager is eenvoudig en kost weinig tijd. Dankzij de slimme ontwerper van de drager kunt u uw fietsen snel en veilig vastzetten zonder hulp van anderen. De drager is opvouwbaar en daardoor compact op te bergen wanneer u hem niet gebruikt.

De Thule EasyFold 931 fietsendrager is geschikt voor fietsen met een maximumgewicht van 30 kg per fiets. Dit maakt de drager ideaal voor alle soorten fietsen, waaronder zware elektrische fietsen. De drager heeft een geïntegreerd oprijgoot voor gemakkelijke belading en het unieke ontwerp van de drager minimaliseert de noodzaak van tillen. Hierdoor hoeft u niet meer te sjouwen met zware fietsen of uw rug te belasten tijdens het laden en lossen van de fietsen.

Daarnaast is de Thule EasyFold 931 zeer veilig en betrouwbaar. De drager is uitgerust met een kantelfunctie waardoor de achterklep van uw auto gemakkelijk te openen is. Het ontwerp van de drager is zo dat hij stevig op de trekhaak van uw auto zit en tijdens het transport niet trilt of wiebelt. De drager is ook uitgerust met sloten om de fietsen en de drager te beschermen tegen diefstal.

Als u op zoek bent naar een geschikte fietsendrager die geschikt is voor elektrische fietsen en eenvoudig te gebruiken is, dan is de Thule EasyFold 931 de perfecte oplossing. De innovatieve functies, de hoge kwaliteit en veiligheid van de drager maken hem ideaal voor iedereen die zijn fiets met gemak wil vervoeren.

Wat vinden we goed aan de Thule EasyFold 931 Fietsendrager 2 E-bikes 13-polig Kantelbaar

Thule EasyFold 931 Fietsendrager - 2 E-bikes - 13 polig - Kantelbaar

 1. Gebruiksgemak: De Thule Easyfold 931 is een zeer gebruiksvriendelijke fietsendrager. Het is gemakkelijk om fietsen vast te zetten en de drager kan eenvoudig worden gekanteld, waardoor het mogelijk is om toegang te krijgen tot de kofferbak met fietsen erop. 2. Stevigheid: Deze fietsendrager is ontworpen om zware e-bikes te dragen. De Easyfold 931 kan fietsen tot 60 kg dragen en heeft een stevige constructie die betrouwbaar is op de weg. 3. Flexibiliteit: De Thule Easyfold 931 is een flexibele fietsendrager die geschikt is voor verschillende soorten fietsen. Het kan worden gebruikt voor fietsen met verschillende maten en vormen en is ook geschikt voor de meeste e-bikes. 4. Veiligheid: Wanneer fietsen op de Thule Easyfold 931 staan, worden ze op een veilige en stevige manier vastgezet. De drager heeft ook extra veiligheidsvoorzieningen, zoals een antidiestal veiligheidsslot. 5. Comfort: Het kantelmechanisme van de Thule Easyfold 931 maakt het gemakkelijk om fietsen op de drager te plaatsen en weer van de drager te halen. Dit betekent dat gebruikers niet hoeven te tillen of zwaar werk hoeven te verrichten bij het laden en lossen van de fietsen.
  1. Gebruiksgemak: De Thule Easyfold 931 is een zeer gebruiksvriendelijke fietsendrager. Het is gemakkelijk om fietsen vast te zetten en de drager kan eenvoudig worden gekanteld, waardoor het mogelijk is om toegang te krijgen tot de kofferbak met fietsen erop.
  2. Stevigheid: Deze fietsendrager is ontworpen om zware e-bikes te dragen. De Easyfold 931 kan fietsen tot 60 kg dragen en heeft een stevige constructie die betrouwbaar is op de weg.
  3. Flexibiliteit: De Thule Easyfold 931 is een flexibele fietsendrager die geschikt is voor verschillende soorten fietsen. Het kan worden gebruikt voor fietsen met verschillende maten en vormen en is ook geschikt voor de meeste e-bikes.
  4. Veiligheid: Wanneer fietsen op de Thule Easyfold 931 staan, worden ze op een veilige en stevige manier vastgezet. De drager heeft ook extra veiligheidsvoorzieningen, zoals een antidiestal veiligheidsslot.
  5. Comfort: Het kantelmechanisme van de Thule Easyfold 931 maakt het gemakkelijk om fietsen op de drager te plaatsen en weer van de drager te halen. Dit betekent dat gebruikers niet hoeven te tillen of zwaar werk hoeven te verrichten bij het laden en lossen van de fietsen.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Thule EasyFold 931 Fietsendrager - 2 E-bikes - 13 polig - Kantelbaar
- De Thule Easyfold 931 fietsendrager is vrij duur in vergelijking met andere fietsendragers op de markt.
- Deze fietsendrager is vrij zwaar wat het lastig maakt om te tillen en te manoeuvreren.
- De Easyfold 931 kan alleen worden gebruikt met fietsen die een 13-polige aansluiting hebben, wat beperkend kan zijn voor sommige gebruikers.
- Het vastzetten van de fietsen op de drager kan lastig zijn en vergt wellicht enige oefening.
- De fietsdrager kan enige tijd nodig hebben om gemonteerd en gedemonteerd te worden, wat niet handig is als je snel wilt vertrekken.

Voor- en nadelen

Voordelen
Nadelen

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige fietsendrager voor elektrische fietsen, dan is de Thule EasyFold 931 een uitstekende keuze. Dit model is geschikt voor het vervoeren van 2 e-bikes en biedt een draagcapaciteit van maximaal 60 kg, waardoor het ideaal is voor gebruik op lange reizen en vakanties.

Een van de belangrijkste voordelen van dit product is het kantelmechanisme dat het gemakkelijk maakt om de kofferbak van je auto te openen zonder de fietsen te verwijderen. Deze functie zorgt ervoor dat je gemakkelijk bij je spullen kunt komen terwijl je fietsen veilig blijven staan. Bovendien is de Thule EasyFold 931 snel te installeren en te verwijderen dankzij de handige koppeling, die compatibel is met een 13-polige stekker.

Een ander voordeel van de Thule EasyFold 931 is de hoge kwaliteit van de materialen en afwerking. Het robuuste aluminium frame is duurzaam en kan strenge omstandigheden aan, terwijl de rubberen houders en klemmen zorgen voor veilig en stabiel transport van je fietsen. Het ontwerp van deze fietsendrager is ook ergonomisch, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is en comfortabel is om mee te reizen.

Als je op zoek bent naar een fietsendrager voor elektrische fietsen die een uitstekende kwaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid biedt, dan is de Thule EasyFold 931 zeker het overwegen waard. Het is een van de beste fietsendragers op de markt en zal je jarenlang van dienst zijn, waar je ook gaat.

Conclusie

Thule EasyFold 931 Fietsendrager - 2 E-bikes - 13 polig - Kantelbaar

De Thule EasyFold 931 fietsendrager is de perfecte oplossing voor mensen die graag hun elektrische fietsen willen vervoeren zonder zich zorgen te hoeven maken over beschadiging tijdens het transport. Deze fietsendrager is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken te zijn en een breed scala aan veiligheidsfuncties te bieden. Een van de belangrijkste voordelen van de Thule EasyFold 931 is het kantelsysteem dat het gemakkelijk maakt om het te installeren en de fietsen op hun plaats te houden. De drager is gemakkelijk op te vouwen wanneer u hem niet gebruikt en past perfect in uw kofferbak of opbergkast. Bovendien maakt het ontwerp de drager geschikt voor verschillende soorten fietsen, inclusief fietsen met een onregelmatige framegrootte. Het dragen van e-bikes op deze drager is ook geen probleem – de EasyFold 931 is speciaal ontworpen om het extra gewicht van e-bikes te weerstaan en ervoor te zorgen dat ze veilig blijven tijdens het transport. Het heeft een maximaal draagvermogen van 60 kg, wat voldoende is om twee zware e-bikes te dragen. Een ander belangrijk voordeel van de Thule EasyFold 931 is de kantelbare functie, waarmee u gemakkelijk toegang krijgt tot de achterkant van uw auto, zelfs als de dragers nog op zijn plaats zijn. Dit is vooral handig voor mensen die vaak reizen en snel hun bagage moeten laden en lossen. Tot slot is veiligheid een topprioriteit van Thule en deze fietsendrager is uitgerust met verschillende beveiligingsfuncties om te voorkomen dat uw fietsen tijdens het transport beschadigen of gestolen worden. Dit omvat een lockable grip, een vergrendelingssysteem en veiligheidsgordels die uw fiets stevig op zijn plaats houden. Kortom, als u op zoek bent naar een veilige en betrouwbare fietsendrager voor uw e-bikes, dan is de Thule EasyFold 931 de juiste keuze voor u. Met zijn duurzame materiaal en gebruiksvriendelijke ontwerp, biedt deze drager u de gemoedsrust die u nodig heeft tijdens het transport van uw kostbare fietsen.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Thule EasyFold 931 Fietsendrager - 2 E-bikes - 13 polig - Kantelbaar

© 2024 Beste Fietsendrager, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten